+31 6 52336265 info@ilonaderoo.nl

“Kom maar met je gevoel”

 

Als kind kon ik al ademloos luisteren en kijken naar andere mensen. Waarom doet iemand zoals hij doet en wat beweegt hen? Niet gek dus dat ik koos voor een opleiding en werkgebied met een focus op psychologie, zorg en balans.

En eerlijk gezegd is dat precies waar ik vroeger zelf ook zo’n behoefte aan had.

 

Holistisch

Het is 2012…. Ik ben een energieke moeder van 2 kinderen. Getrouwd, een goed betaalde baan en een leuk huis. Ik ben gedreven en mijn woordje heb ik altijd klaar. Om ons heen staan liefdevolle familieleden en vrienden. Eigenlijk kun je niet anders concluderen dan dat ik het goed voor elkaar heb. Toch kreeg ik een burn-out.

 

Want als ik in de spiegel kijk zie ik een gebroken spiegelbeeld. De idealist en de perfectionist in mij willen alles tot in de puntjes regelen. Fouten gun ik mezelf niet en dus ben ik dag in dag uit mezelf aan het bewijzen. Kiezen op elkaar, lachen en doorgaan. Maar diep van binnen broeit een diepliggend verdriet en een enorme boosheid. Ik heb enorme muren om me heen gebouwd, maar er ontstaan scheuren en die worden steeds dieper. 

 

Ik ben strenger dan streng voor mezelf. Ik ben niet goed genoeg en dus eet ik niet en voel me eenzamer dan ooit. Als ik mezelf niet begrijp, hoe moet een ander dit dan doen? Het voelt als een gevecht met mijzelf, mijn geliefden en de zin van het leven.

 

Wat mij drijft om jou te helpen is dat ik jou de persoon gun waar ik zelf zo’n behoefte aan had. Zodat jij FIER met jezelf kan zijn. Trots op wie jij bent als je volledig jezelf bent. Ik was als kind al vroeg op mijzelf aangewezen, heb mijzelf verschillende rollen aangemeten en was altijd degene die zich aanpaste. Dat heeft gevolgen voor je zelfbeeld en heeft bij mij uiteindelijk gezorgd voor een flinke burn-out.

Inmiddels ken ik gelukkig ook de andere kant en ik kan je vertellen, dit brengt zoveel beweging en verandering! Daarom moedig ik het aan om oog te hebben voor je behoeften en je verlangens. Elk kind en elk individu verdient het om serieus genomen en oprecht gehoord te worden. Ik wil dat jij je begrepen, gesteund, gezien en gehoord voelt, want alleen zo kunnen we problemen bij de kern aanpakken.

Als ervaringsdeskundige maak ik je graag wegwijs in gevoelens en de gevolgen daarvan op gedrag. Met een flinke focus op eigenwaarde en een duidelijke handleiding als het moeilijk wordt. Een goed gevoel zit bij iedereen in de basis, de keuze om daar ruimte aan te geven is aan jou!

 

 

ILONA - WAARAAN JE MIJ HERKENT

Ilona is een heerlijk sprankelend persoon, die me met tomeloze positiviteit blijft benaderen. ik heb het gevoel dat ik echt mezelf bij haar kan zijn, met al mijn gevoeligheid en grilligheden. Ze heeft een unieke combinatie van zachte kracht en vrolijke levenslust die aanstekelijk is.

Angelique

Neem contact op

Ben je benieuwd of ik bij jou/ jullie pas of wil je vrijblijvend een casus aan mij voorleggen? Als je het contactformulier invult neem ik binnen twee werkdagen contact met je op.

Telefoon

06-523 362 65

Adres

Dorpsstraat 854
1566 EX Assendelft

Openingstijden

Op afspraak