+31 6 52336265 info@ilonaderoo.nl

Loopbaancoach

Voluit en vrij leven? Dat kun jij ook!

Loopbaancoaching – (voor grote meiden)

Later als ik groot ben word ik… Als kind schreef je onbevangen vriendenboekjes vol met je toekomstplannen. Maar ineens is ‘later’ nu en zijn alle dromen van vroeger vergeten. Omdat je in een baan zit die niet bij je past of je draai maar niet kunt vinden op je werk.

Je brengt een aanzienlijk deel van je leven door op je werk, dus waarom met minder genoegen nemen dan jouw droombaan? Een baan die bij je past, die je uitdaagt en waar je het beste van jezelf kunt laten zien. Loop jij vast in je loopbaan? Ik ga graag met jou aan de slag! Deze coaching is echter niet voor iedereen. 

 

 

Hoe ik jou (weer) in beweging kan brengen

Ben jij de vrouw die het kleine meisje in zichzelf serieus wil nemen en de grote meid in de spiegel durft aan te kijken? Sta jij open voor een speelse, eigenzinnige en invoelende manier om naar je loopbaan te kijken? Dan is dit loopbaantraject wat voor jou! Origineel maar absoluut concreet en doelgericht. Samen kijken we naar:

 

  • wie je écht bent
  • wat je écht wilt
  • wat jouw dromen en ambities zijn
  • wat jouw drijfveren zijn
  • wat jou energie geeft en neemt

 

Kennismaking & intake

Tijdens de intake neem ik ruim de tijd om je te leren kennen en we richten ons op jouw hulpvraag. Waar loop je tegenaan? Aan de hand daarvan zal ik concreet aangeven wat ik voor jou kan betekenen. Een hulpvraag is soms lastig te formuleren en daarom nemen we ruim de tijd om hierop in te zoomen. Het einddoel is altijd dat jij weer helder hebt waar je naar toe wilt. 

Ben je benieuwd welke methodes ik gebruik? Klik hier

 

To the point, daadkrachtig invoelend en helder verwoorden. Ilona kan  goed analyseren en met de ander mee bewegen.-

Yvonne

Neem contact op

Ben je benieuwd of ik bij jou/ jullie pas of wil je vrijblijvend een casus aan mij voorleggen? Als je het contactformulier invult neem ik binnen twee werkdagen contact met je op.

Telefoon

06-523 362 65

Adres

Dorpsstraat 854
1566 EX Assendelft

Openingstijden

Ma – Vrij: 09.00 – 17.00
Weekends: Gesloten