+31 6 52336265 info@ilonaderoo.nl

Kindercoaching

Voluit en vrij leven? Dat kun jij ook!

Wanneer je kind vastloopt

Iedereen gunt het een kind om vrij en blij door het leven te gaan, maar dit is niet altijd vanzelfsprekend. Er zijn verschillende dingen die je kind kunnen belemmeren in de ontwikkeling:

  • Angstklachten (faalangst, paniekklachten, scheidingsangst)
  • Negatief zelfbeeld
  • Heftige emoties als verdriet, boosheid en onmacht
  • Perfectionisme
  • Veranderingen
  • Concentratieproblemen en/of hyperactiviteit
  • Somatische klachten zonder medische oorzaak
  • Extreem teruggetrokken gedrag

Herken jij je kind in een of meerdere van bovenstaande klachten? Ik ben ervaren kindercoach. Ik kijk en denk graag met jullie mee om te zorgen dat jouw kind weer vrij kan ontdekken, groeien en leven.

Kennismaking en intake

Tijdens de intake neem ik ruim de tijd om jullie te leren kennen en we richten ons op jullie hulpvraag. Aan de hand daarvan zal ik concreet aangeven wat ik voor jullie kan betekenen met coaching en therapie. Een hulpvraag is soms breed geformuleerd, maar heeft altijd als einddoel dat de betrokkenen zich weer goed, vrij en ontspannen voelen.

Coaching Sessies met jouw kind

Na de intake volgen vaak 3 à 4 sessies waarin we aan de slag gaat met de gestelde doelen. We onderzoeken wat er nodig is om deze te bereiken en hoe we dit kunnen bereiken. Na deze eerste sessies volgt een tussenevaluatie. Wat is het resultaat? Zitten we op de goede weg? Hoe ervaren jullie de sessies? Is er iets extra’s nodig? Het vervolgtraject wordt vervolgens bepaald op basis van deze tussenevaluatie. 

 

Ik ben gecertificeerd level 1 en level 2 KIE-coach (Kind in Evenwicht). Ben je benieuwd welke methodes ik gebruik? Klik hier

Eerst voelde ik me niet fijn, nu voel ik me wel fijn

Saar (9 jaar)

Neem contact op

Ben je benieuwd of ik bij jou/ jullie pas of wil je vrijblijvend een casus aan mij voorleggen? Als je het contactformulier invult neem ik binnen twee werkdagen contact met je op.

Telefoon

06-523 362 65

Adres

Dorpsstraat 854
1566 EX Assendelft

Openingstijden

Op afspraak