+31 6 52336265 info@ilonaderoo.nl

Jongerencoach

Voluit en vrij leven? Dat kun jij ook!

Coaching voor pubers & jongvolwassenen

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik eigenlijk?

De periode van de puberteit tot jongvolwassene is er één van grote veranderingen. Dat begint al bij de overgang van basisschool naar het voortgezet onderwijs. Waar de een niet kan wachten, heeft de ander meer moeite om zijn draai te vinden. Ook de overgang naar een vervolgstudie of het werkende leven kan flinke impact hebben. Alles draait in deze leeftijd om vormgeven, verantwoordelijkheid en jezelf neerzetten en dat is soms best lastig als je jezelf nog niet helemaal kent. 

Waar jongeren tegenaan lopen

Niet iedereen beschikt automatisch over de geschikte condities om weerbaar en flexibel genoeg te zijn. Bijvoorbeeld als er sprake is van:

  • (faal)angst, stress of veel zorgen
  • verdriet, boosheid of onmacht
  • depressieve klachten
  • eetproblemen
  • terugtrekken, uitvallen of zelfbeschadiging
  • de boel zonder duidelijk aanleiding stagneert

Herken jij jezelf of je kind in één of meerdere van bovenstaande klachten? Ik ga graag samen op zoek naar de oorzaak en de oplossing. 

Kennismaking & intake

Tijdens de intake neem ik ruim de tijd om jou (je kind) te leren kennen. We bespreken de hulpvraag en stemmen af wat nodig is. In de sessies staat de beleving van je kind centraal. Het is mooi om handvatten aangereikt te krijgen maar je kind moet het uiteindelijk zelf doen. Daarom werk ik graag praktisch en concreet. Hoe houd je je staande? Hoe pak je zelf dingen aan? Hoe voorkom je dingen?    

Na elke sessie bespreken we direct wat het heeft opgeleverd en wat er nog nodig is. Zo zorgen we dat de neuzen altijd dezelfde kant op staan. Na 5 sessies herhalen we alles wat er is langsgekomen en kijken we of dit voldoende is. 

In dit traject is telefonisch/whatsapp contact inbegrepen. Dit geldt ook voor eventueel contact met derden, bijvoorbeeld school. 

 

Ben je benieuwd welke methodes ik gebruik? Klik hier

 

Ik heb veel aan je gehad!

Cheyenne (16 jaar)

Neem contact op

Ben je benieuwd of ik bij jou/ jullie pas of wil je vrijblijvend een casus aan mij voorleggen? Als je het contactformulier invult neem ik binnen twee werkdagen contact met je op.

Telefoon

06-523 362 65

Adres

Dorpsstraat 854
1566 EX Assendelft

Openingstijden

Op afspraak